Vorba celor de la fastcompany, ochiului i-e greu sa masoare de fiecare data doi metri distanta – desi sunt convins ca sunt studii care spun ca ochiul e cea mai sigur ruleta. Probabil ca la cm sau mm nu mai sta atat de concentrat, depinde probabil si de miza acelor centimetri. Si cum acesti doi metri distanta au intrat in Top Ten porunci de respectat in viata, devine interesant sa operationalizezi si sa automatizezi aceasta cerinta. Ar fi o idee sa ne intrebam pe care am scoate-o ca sa intre si covida asta noua. De reflectat.

Si iata cum apare paturica de picnic cu distantare inclusa. Paul Cocksedge, cofondator al Cocksedge Studio, a gandit si executat, potrivit celor de la fastcompany.com, patura botezata “Here Comes the Sun,” presupun ca si in amintirea lui Harrison, Dupa cum se vede, patura are o gaura imensa in mijloc si patru cercuri echidistante in jurul perimetrului, la distanta de aproximativ 2 metri fieare una de alta.

Funny e ca iti poti face singur chiar propria patura, studioul iti ofera si un free template. Gasesti la o matusa o masina de cusut, foarfeci si metru de croitorie si te pui pe treaba.

Un marunt exemplu de cum aceasta noua industrie a distantarii acapareaza mai toata viata noastra de zi cu zi. Stiu ca i-am batut la cap pe cativa amici inca de acum cateva saptamani cu asta si iata ca am mai gasit un argument.

Photo – courtesy Paul Cocksedge Studio